top of page
avtalegiro-logo.png

Støtt oss gjennom Vipps:

#650527
vipps-rgb-orange-neg.png

Gjennom AvtaleGiro kan du donere fast hver måned, kvartal eller terminvis. Banken din overfører automatisk det beløpet du har valgt. Du bestemmer selv forfallsdato, og kan avslutte når som helst. Se betalingsinformasjon under. 

Betalingsinformasjon:

Khadija Senter
Org.nr. 999136605

Konto nr: 1813 41 15102
Mail: khadijasenter@gmail.com
Tlf: 401 85 441

 

Tom bønnerommet

Gi donasjon - støtt oss!

 

 

Som alle trossamfunn er vi avhengig av donasjoner for å utvikle tilbudene vi har og støtte trossamfunnet på. Bidra til å støtte oss og støtte arbeidet vi jobber for. Husk at enhver donasjon teller, selv om summen er liten. Du kan velge å donere en engangssum eller inngå en avtalegiro ordning hvor du kan gi månedlige avdrag. 

Allah sier i den hellige koranen:

 

"De troende menn og kvinner som donerer, og de som låner Allah et godt lån , får mangedoblet, og de får en generøs  belønning"

 

- Koranen: 57: 18

 

Om oss

Khadija senter et religiøst, humanitær og ideell flerkulturelt trossamfunn som tilbyr en rekke aktiviteter og kurs til våre medlemmer. Senteret ble stiftet i 2012.

Trossamfunnet sprer budskapet til islam og profetens Mohammeds families lære og praksis. Senteret arbeider for å skape nettverk, interreligiøs og intrareligiøs dialog, samt brobygging mellom muslimer og ikke-muslimer i Norge. Senteret er opptatt av metode og hvordan man skal tilegne seg et kritisk perspektiv til religion, og på best mulig måte kan spre en riktig forståelse av islam og dets praksis. Meste parten av undervisningen skjer på norsk.

Senteret er også et arena og møteplass for voksne og ungdom til å møtes for å utveksle ideer og meninger gjennom dialog og debatter. Videre er vi også et sosialt sted som arrangerer forskjellige aktiviteter årlig. 

Kontakt oss

  • Facebook

Takk for din forespørsel

Khadija Senter
Org.nr. 999136605
Mail: khadijasenter@gmail.com
Tlf: 401 85 441

 

bottom of page