top of page

Om Khadija trossamfunn 

Khadija senter et religiøst, humanitær og ideell flerkulturelt trossamfunn som tilbyr en rekke aktiviteter og kurs til våre medlemmer. Senteret ble stiftet i 2012.

 

Trossamfunnet sprer budskapet til islam og profeten Mohammeds families lære og praksis. Senteret arbeider for å skape nettverk, interreligiøs og intrareligiøs dialog samt brobygging mellom muslimer og ikke-muslimer. Senteret er opptatt av metode og hvordan man på best mulig måte kan spre en riktig forståelse av islam og dets praksis. Meste parten av undervisningen skjer på norsk.

 

Trossamfunnet er også et arena og møteplass for voksne og ungdom til å møtes for å utveksle ideer og meninger gjennom dialog og debatter. Ikke minst for å omgås sosialt.

 

Kurs

Senteret tilbyr en rekke kurs innen filosofiske og livssyns baserte temaer. Kursene er ukentlige og for ulike målgrupper. Temaene omhandler diverse temaer, herunder eksistensielle spørsmål med hovedvekt om islam men også komparativt til andre religioner og livssyn.  

 

Akkurat nå er følgende kurs aktive hos Khadija senter:

1. Ideolog og livssyn kurs for voksne (egen kurs for menn og eget for kvinner).

2. Ideologi og livssyn kurs for barn og ungdom

3. Kurs om profeten Mohammeds historie(biografi)  fred og velsignelse være med han og hans familie ( blandet). 

Videre tilbyr senteret diverse arrangementer ved ulike anledninger hvor vi tilbyr gode og varierte programmer med mat og drikke til disse programmene. Talene våre er både på arabisk og norsk, men med hovedvekt på norsk. Senteret tilbyr også barnevakt etter avtale til barnefamilier ved arrangementer.

Sosiale aktiviteter

Senteret tilbyr en rekke aktiviteter til våre medlemmer, barn som voksne. Flere dager i uken kan medlemmene komme innom for å bruke utstyrene som senteret har.

Senteret har 2 bordtennisbord, en stor TV ( 85 tommer), PlayStation 5, sjakk og andre brettspill samt en rekke leker til små barn ( Lego, byggeklosser, perler og Barbie leker).

Utover det tilbyr senteret hytteturer og idretts aktiviteter som fotball, feiring av høytider, barneaktiviteter, foreldretreff, spillkvelder m.m.

 

Vi i Khadija senter søker stadig etter nye medlemmer. Ved å øke medlemstallet vårt, kan vi tilby flere aktiviteter med en enda bedre kvalitet og nytt for alle! Medlemskapet er selvsagt gratis!

Om oss

Khadija senter et religiøst, humanitær og ideell flerkulturelt trossamfunn som tilbyr en rekke aktiviteter og kurs til våre medlemmer. Senteret ble stiftet i 2012.

Trossamfunnet sprer budskapet til islam og profetens Mohammeds families lære og praksis. Senteret arbeider for å skape nettverk, interreligiøs og intrareligiøs dialog, samt brobygging mellom muslimer og ikke-muslimer i Norge. Senteret er opptatt av metode og hvordan man skal tilegne seg et kritisk perspektiv til religion, og på best mulig måte kan spre en riktig forståelse av islam og dets praksis. Meste parten av undervisningen skjer på norsk.

Senteret er også et arena og møteplass for voksne og ungdom til å møtes for å utveksle ideer og meninger gjennom dialog og debatter. Videre er vi også et sosialt sted som arrangerer forskjellige aktiviteter årlig. 

Kontakt oss

  • Facebook

Takk for din forespørsel

Khadija Senter
Org.nr. 999136605
Mail: khadijasenter@gmail.com
Tlf: 401 85 441

 

bottom of page