top of page

Arrangementer

 • Islamske kurs
  Fredag kl 18-20
  Khadija senter
  Fredag kl 18-20
  Khadija senter, Oslo, Norge
  Tar opp temaer som omhandler moral, historie, filosofi og ser alle ideologier med kritiske biller. Her blir det presentert flere guds bevis som baserer seg på kun fornuft og logikk. Der etter går vi nærmere på koran og hadith.
 • Koran kurs
  Tirsdag kl 19-20
  Khadija senter
  Tirsdag kl 19-20
  Khadija senter, Oslo, Norge
  Lær å les koranen med vår dyktige lærer Abo Haydar. Her får du øvd på riktig lesning av koranen, arabisk grammatikk og tajweed. (For arabisk talende)
 • Sosiale kvelder
  Fredag kl 21-00
  Oslo
  Fredag kl 21-00
  Oslo, Oslo, Norge
  Fast på fredager fra kl 21:00 åpner vi for sosial kveld med brettspill, PS5, 2 bordtennis, filmvisning, mat og sosialisering.
 • Hytteturer
  Tidspukt kommer
  Oslo
  Tidspukt kommer
  Oslo, Oslo, Norge
  Vi arrangerer flere hytteturer i året som er for alle. På hytteturen vil det være både faglige og sosiale arrangementer man kan delta på. Det er en kjempe fin mulighet for å lade opp batteriene gjennom å oppleve natur og sosialisering med andre mennesker.
 • Arabisk skole (Alrafidain)
  Søndag kl 11
  Oslo, Oslo, Norge
  Barn og unge får muligheten til å lære arabisk muntlig og skriftlig. Våre lærer er dyktige både på arabisk og i det pedagogiske arbeidet med barn og unge. For påmelding send oss mail.
 • Ziyara til hellige steder
  Tid er ikke bestemt enda
  Karbala
  Tid er ikke bestemt enda
  Karbala, Karbala 56001, Irak
  Årlig arrangerer vi felles besøk av hellige steder i Irak eller Iran. Reisens formål er å forsterke spiritualiteten til de troende, lære mer om islam og de viktige personlighetene og oppleve annen kultur.
 • Vinteraktiviteter
  Lørdager i vinteren
  Oslo
  Lørdager i vinteren
  Oslo, Oslo, Norge
  Barn, unge og voksne kan delta på ulike vinteraktiviteter fra slalåm til langrenn, skøyter og aking. Her får mange muligheten til å prøve seg på noe nytt og kanskje få en ny hobby om vinteren.
 • Islamsk historie
  Torsdag kl 19-20
  Oslo
  Torsdag kl 19-20
  Oslo, Oslo, Norge
  Vi gjennomgår biografien til profeten Muhammed, deretter de islamske epokene som kom etter profeten og frem til idag.
 • Eid Festival
  lør. 14. mai
  Bydel Østensjø
  14. mai 2022, 12:00 – 17:00
  Bydel Østensjø, Tor Jonssons veg 5, 0688 Oslo, Norge
  Velkommen til ÅRETS Eid Festival i forbindelse med Eid al-Fitr. Dette blir en aktivitetsrik dag med forskjellige leker og konkurranser for store og små! Aktivitetene: - ANSIKTSMALING - VR-LEKER - LEGO - TEGNE OG MALE - PERLING - HOPPESLOTT - BORDTENNIS - PHOTO BOOTH - KONKURRANSER - MAT OG SØTSAKER
 • Ramadan-kvelder
  lør. 02. apr.
  Khadija senter
  02. apr. 2022, 01:15
  Khadija senter, Oslo, Norge
  Resitasjon av koran, undervisning om islamske temaer, felles åpning av fasten og sosialisering.
 • Jobbsøking, språkkafe og leksehjelp
  18. feb. 2022, 17:00 – 21:00
  Gamle Oslo, Tvetenveien 6, 0661 Oslo, Norge
  Vi setter av tid på fredager ettermiddag til både jobbsøkerhjelp, språkkafe og leksehjelp for de som trenger det.

Om oss

Khadija senter et religiøst, humanitær og ideell flerkulturelt trossamfunn som tilbyr en rekke aktiviteter og kurs til våre medlemmer. Senteret ble stiftet i 2012.

Trossamfunnet sprer budskapet til islam og profetens Mohammeds families lære og praksis. Senteret arbeider for å skape nettverk, interreligiøs og intrareligiøs dialog, samt brobygging mellom muslimer og ikke-muslimer i Norge. Senteret er opptatt av metode og hvordan man skal tilegne seg et kritisk perspektiv til religion, og på best mulig måte kan spre en riktig forståelse av islam og dets praksis. Meste parten av undervisningen skjer på norsk.

Senteret er også et arena og møteplass for voksne og ungdom til å møtes for å utveksle ideer og meninger gjennom dialog og debatter. Videre er vi også et sosialt sted som arrangerer forskjellige aktiviteter årlig. 

Kontakt oss

 • Facebook

Takk for din forespørsel

Khadija Senter
Org.nr. 999136605
Mail: khadijasenter@gmail.com
Tlf: 401 85 441

 

bottom of page